Byrådets feedback

Her kan du se byrådets kommentarer til ni udvalgte Stafetten-videoer.

De unge mennesker har fremlagt løsninger til, hvordan Ikast-Brande Kommune bliver ved med at være en attraktiv kommune for børn og unge.

Alle skoler i Ikast-Brande Kommune har arbejdet med at finde svar på denne udfordring og indsendt videoløsninger - 83 videoer i alt - til en jury bestående af entreprenørskabstovholdere, der udvalgte ni videoer til at blive vist for bl.a. Byrådet. Derudover modtog de også en pokal for deres løsning ved Innovationsdagen i marts overrakt af Annette Mosegaard, daværende Formand for Entreprenørskabsskolens Samarbejdsforum og Børne- og Undervisningsudvalget.

Byrådet så alle ni nominerede videoer - tre løsningsforslag fra indskolingen, tre fra mellemtrinnet og tre fra udskolingen.

Se hvad feedbacken var til skolerne i nedenstående video.