Naturfagsmaraton

Naturfagsmaraton er et undervisningsforløb til 5. og 6. klasser i hele landet, der skaber stor læringslyst og glæde for faget hos eleverne, som udbydes af Det Naturvidenskablige Hus.

Til Naturfagsmaraton

Ved at deltage i Naturfagsmaraton gennem en periode på skolen og det afsluttende lokale arrangement, får elever og lærere erfaringer med undersøgende og praktisk undervisning, som styrker elevernes motivation for at lære mere i de naturvidenskabelige fag.

I Naturfagsmaraton kan du vælge at deltage i en helmaraton (otte gruppeopgaver) eller halvmaraton (fem gruppeopgaver). Klasser med få elever kan med fordel melde sig til halvmaraton for at sikre kvalitet i opgaverne og dermed en succesoplevelse for eleverne.

Du kan læse meget mere om Naturfagsmaraton i invitationen eller på deres hjemmeside