InnovationDay

InnovationDay afholdes af Handelsgymnasiet Ikast-Brande for kommunens 8. klasses elever.

InnovationDAY er en dag med kreativ tænkning, iværksætteri og innovation på dagsordenen. Selve dagen foregår på Handelsgymnasiet Ikast-Brande, hvor en virksomhed udefra præsenterer en konkret case, som skal løses i løbet af dagen. De deltagende folkeskoleelever vil være inddelt i mindre grupper og sammen med deres procesguides, HHX elever med faget innovation, konkurrere med hinanden om at komme med den bedste og mest innovative løsning på den stillede case. Dagen forløber som en proces, hvor der generes et utal af idéer, de kreative muskler trænes gennem energizers og hvor eleverne til sidst præsenterer deres udviklede koncept på en stand foran dommerne.

InnovationDAY 2016 fandt sted torsdag den 24/11 og fredag den 25/11.