InnovationCamp

InnovationCamp er en camp i det kreative tegn, hvor der arbejdes med en case fra den virkelige verden

InnovationCamp foregår på de deltagende skolers faciliteter og består af en case, som repræsentanten fra folkeskolen har udvalgt. Dette kan være en problemstilling, eleverne møder i deres skoletid, samfundsproblemer eller fra en virksomhed, man har kontaktet. Den deltagende klasse deles ind i mindre grupper og gennemgår en typisk innovationsproces fra problem til idé til koncept, guidet af uddannede procesguides fra Handelsgymnasiet Ikast-Brande. Eleverne bliver taget igennem forskellige øvelser der træner deres kreative muskel og lærer dem at opbygge og udvælge et koncept, som de afslutningsvis præsenterer for dommerne.

I skoleåret 2016/2017 foregår InnovationCamp i uge 5 2017.