InnovaPrisen

InnovaPrisen blev stiftet tilbage i skoleåret 2010/2011 og blev uddelt for sidste gang i 2015.

Formålet med InnovaPrisen var, at bidrage til at udvikle Entreprenørskabsskolen og samarbejdet med interessenter udenfor skolen. Med prisen ønskede vi at fremme, motivere og integrere entreprenørskab i den daglige læring. Gevinsten var, at skolen og lokalsamfundet sammen involverer sig aktivt i at udvikle muligheder og aktiviteter, der skaber gensidig nytteværdi i form af viden, produkt og proces.

Prisen skulle være en øjenåbner for de deltagende og andre interesserede, og hensigten var at anerkende børns, medarbejderes og samarbejdspartneres indsats og skabe motivation for entreprenant virkelyst. InnovaPrisen var en pris som alle klasser og SFO'er kunne deltage i.

Tidligere vindere af InnovaPrisen

Vindere 2015

• Udskoling: 8. årgang på Uhre Friskole med et tema om fremtidens skole, hvor eleverne ikke er afhængige af at være fysisk til stede på skolen for at kunne modtage undervisning.
  • Mellemtrin: 6. årgang på Nordre Skole med udfordringen i at tjene penge til en tur til Bornholm. De havde oprettet deres egen lille virksomhed og producerede alfabetplakater.
  • Indskoling: 1. årgang på Østre Skole med projektet glæde, hvor de havde lavet et forløb til børnehavebørn, der skulle skabe glæde for dem.

Vindere 2014

• Udskoling: 9. årgang fra Præstelundsskolen med projektet "Hvorfor samler vi gentagne gange ind til Afrika?"
  • Mellemtrin: 5. årgang fra Præstelundsskolen med deres fremstilling af sundere snack i samarbejde med KMC
  • Indskoling: Uhre Friskole med projektet "Bedste Venner", der var et samarbejde med byens ældre borgere og 0. årgang om at finde ud af, hvordan det var at være barn i gamle dage.
  • SFO: Dalgasskolens SFO, der vandt prisen for projektet "Bassernes Filmfestival".

Vindere 2013

• Ingen vindere i 2013 grundet lærerlockouten.

Vindere 2012

• Udskoling: 8. Årgang fra Ejstrupholm Skole med projektet Spor i landskabet og køer på græs
  • Mellemtrin: 5. Årgang fra Dalgasskolen med projektet Hurra BioMar! - en jubilæumspose
  • Indskoling: 3. Årgang fra Præstelundskolen med projektet Velkomstfoldere og -film til Majbørnene/kommende 0. Klasse.

Vindere 2011

• 2. kl. fra Uhre Friskole med projektet " Lease en ko" blev vinder af kategorien "Business".
  • 4. årgang fra Dalgasskolen med projektet "Glædere" blev vinder af kategorien "Social entreprenørskab".
  • 8. årgang fra Præstelundskolen med projektet " Sundhed, motion og trivsel" blev vinder af kategorien "En god ide".