Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Going Global Camp

Going Global Camp er en innovations camp på Ikast-Brande Gymnasium for kommunens 8. klasse elever

TIL GOIN GLOBAL

Globalisering er i høj grad kommet på skemaet i både folke- og gymnasieskolen. Der stilles krav til eleverne om at være aktive medborgere i et globaliseret samfund. Going Global forsøger at give indsigt i og forståelse for andre lande og kulturer. 

Campen er opbygget omkring forskellige workshops, der angirber globale problemstillinger med undgangspunkt i FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. 

Eleverne fra 8. årgnag vil blive udfordret på innovation og samarbejde, når de i fællesskab med STX- og Pre IB-ekever skal udtænke løsninger på de mange globale udfordringer, vi står overfor. 

Her kan du læse invitationen til Going Global Camp 2018  som finder sted på Ikast-Brande Gymnasium den 13., 14., 15. eller 16. marts 2018.

Going Global 2017 tog udgangspunkt i levevilkårene for børn i Indiens slumkvarterer, og fandt sted i uge 10 på Ikast-Brande Gymnasium.

Entreprenørskabsskolen

Ikast-Brande Kommunale Skolevæsen

Tlf: 99 60 54 26