Bølger i hverdagen

Projekt ”Bølger i hverdagen” blev arrangeret af RemisenBrande i 2011 - 2013 i forbindelse med den regionale Kulturfestival Bølgen, der blev præsenteret af Foreningen Kultursamarbejdet i Midt- & Vestjylland. Projektet blev afholdt henholdsvis som en optakt til kulturfestivalen, og henholdsvis med en stor afslutning i selve festivalperioden i efteråret 2013.

"Bølger i hverdagen" blev det største samarbejdsprojekt i Ikast-Brande Kommune pr. dags dato. Projektet lavede brobygning mellem aktører fra forskellige sektorer i kommune herunder bla. skoler, kulturinstitutioner, virksomheder, natur- & turisme aktører, idrætsinstitutioner og kommunale forvaltninger.

Projektets aktiviteter

Der var aktiviteter som forgrenede sig ud i hele Ikast-Brande Kommune i skoleåret 2012 - 2013. Alle skoler arbejdede med temaet "Bølger i hverdagen", enten ud fra "selvvalgte forløb" eller ud fra "entreprenante forløb", hvor projektets samarbejdspartnere havde formuleret problemstillinger, der skulle løses. Såvel selvvalgte forløb og entreprenante forløb beskrives i menuen til venstre.

Projekt aktiviteterne kulminerede henholdsvis i april 2013 for afgangselever, og i september 2013 for alle andre med en stor event i RemisenBrande på en uges varighed, hvor alle deltagende elever bev inviteret til en spændende oplevelse, som en afslutning på hele projektet.

Du kan læse meget mere om projektet, samarbejdspartnere mv. på Bølger i hverdagens hjemmeside