Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bæredygtig energi til livet

Bæredygtig energi til livet går på tværs af kommunegrænser i Region Midtjylland og handler om at fremme entreprenant opgaveløsning på alle klassetrin fra grundskole- til ungdomsuddannelsesniveau.

Denne tilgang til undervisning skaber viden, forståelse, lyst på læring og går på tværs af skolefaggrænser.

De enkelte entreprenante forløb tager udgangspunkt i konkrete problemstillinger formuleret af det omgivne samfund: erhvervslivet, kultur- & turismeområdet, forenings- & idrætslivet samt den offentlige sektor. 

Problemstillingerne omformuleres til opgaveoplæg og samles til et katalog, der udgør en konkret og brugervenlig pakkeløsning for underviserne. Alt det administrative benarbejde er gjort og underviseren kan koncentrere sig om undervisningen.

Det er Cesso.dk som står bag Bæredygtig energi til livet. Cesso.dk er et regionalt center i Region Midtjylland med base i Ikast-Brande kommune. Ikast-Brande Gymnasium, RemisenBrande og Ikast-Brande Kommune står i spidsen for centret, der sætter fokus på samarbejdet mellem skoler og omverdenen. Vil du vide mere om Cesso.dk og Bæredygtig energi til livet, kan det findes på cesso.dks hjemmeside

Entreprenørskabsskolen

Ikast-Brande Kommunale Skolevæsen

Tlf: 99 60 54 26